Mannaert kondigt nog transferactiviteit aan: We zijn op zoek naar versterking

Mannaert kondigt nog transferactiviteit aan: "We zijn op zoek naar versterking"

06-08-2019 20:26 Laatste update: 22:10
6

Vincent Mannaert is tevreden met de transferactiviteiten van Club Brugge tot nu toe. Dat vertelde de algemeen manager van Blauw-Zwart in aanloop naar de match tegen Dinamo Kiev in de Champions League.

"Je ben natuurlijk altijd afhankelijk van de resultaten. Vandaag zijn die goed. We zijn twee wedstrijden ver en hebben zes op zes in de competitie. Een eindbalans kan je echter pas maken op het einde van het seizoen. Nog even afwachten dus", vertelt Mannaert voor de camera van Q2.

De transferactiviteiten zijn nog niet ten einde bij Blauw-Zwart. "Het is wel de bedoeling dat er nog wat verkeer zal zijn. We zijn nog op zoek naar versterking. Het zou ook kunnen dat er jongens vertrekken. De mercato loopt tot 31 augustus. Ik ben daar geen voorstander van. Ik zou liever hebben dat die sluit op 31 juli, maar het is nu zo."

Club Brugge zal er tegen Dinamo Kiev alles aan doen om door te stoten. "Het zou de eerste keer zijn dat een Belgische club via het niet-kampioenenspoor toch in de groepsfase geraakt. We gaan er alles aan doen. Maar het is een moeilijke tegenstander. Het zal van onszelf afhangen. We beginnen thuis, dus we moeten een goed resultaat neerzetten om met vertrouwen naar Kiev te kunnen afreizen."