Vaesen: Normaal gezien was Simon onhaalbaar voor Club Brugge

Vaesen: "Normaal gezien was Simon onhaalbaar voor Club Brugge"

06-08-2019 14:45 Laatste update: 14:49
80

Simon Mignolet staat normaal gezien dinsdagavond al tussen de palen bij Club Brugge. Zijn zaakwaarnemer Nico Vaesen heeft dat mee geregeld. Normaal gezien was Mignolet onhaalbaar voor Club, zo geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. 

"In normale omstandigheden was Simon onhaalbaar geweest voor Club Brugge. Maar mede dankzij de verkoop van enkele spelers en de investeringen in het oefencentrum en straks het nieuwe stadion is Club een grote voorsprong aan het nemen op de andere clubs in België", zo verklaart Vaesen.

Mignolet maakte een weloverwogen keuze. "Simon raakte gecharmeerd door het meerjarenplan van Bart Verhaeghe. Club Brugge toonde zich bereid door te duwen. Alleen moesten we Liverpool nog overtuigen. Dat was het allermoeilijkste."

De transfer leek in de laatste dagen dan ook nog mis te lopen. "De voorbije twee weken waren uitermate spannend. Liverpool had een lijst met mogelijke vervangers, maar de ene na de andere haakte af. Op een bepaald moment dachten we dat het er niet meer van zou komen". Uiteindelijk werd de Spanjaard Adrian (32) aangetrokken als nieuwe keeper bij Liverpool.