Club Brugge begint aan aartsmoeilijke opdracht: verdrievoudig jouw winst!

Club Brugge begint aan aartsmoeilijke opdracht: verdrievoudig jouw winst!

06-08-2019 12:22 Laatste update: 19:27

Er staat een enorme uitdaging op het programma voor Club Brugge. Wil het de Champions League halen, moet het voorbij Dynamo Kiev. Niet makkelijk, maar bij Blauw-Zwart kijken ze vol vertrouwen uit naar de partij. En bij VoetbalPrimeur.be kunnen we ook genieten van een mooie promotie.

Druk debuut voor Mignolet bij Club Brugge: Free Bet, Double of Triple the Winnings! KLIK HIER!

Bij Ladbrokes heeft men namelijk een drievoudige promotie klaar voor deze partij. 'Play it safe', 'Take a risk' of 'Go all in'. Bij deze partij kan je dus kiezen uit maar liefst één van de drie mogelijke promoties.

Speel je het liever op zeker? Dan kan je voor 'Play it safe' kiezen en krijg je een 100% gratis weddenschap tot maar liefst €200! Durf je wat meer risico te nemen? Bij 'Take a risk' krijg je een verdubbeling van jouw winst! Dan is er ook nog een laatste promotie, 'Go all in', waarbij je je winst kan verdrievoudigen!

Voor deze partij tipt men bij Daily Odds een doelpuntrijke wedstrijd, waarin beide ploegen scoren. Zowel Club Brugge als Dynamo Kiev bewezen dit seizoen al dat ze het doel weten te vinden. Beide ploegen scoorden al in elke gespeelde wedstrijd dit seizoen én deden dat telkens minstens twee keer. Simon Mignolet zal dus meteen een druk debuut krijgen.

Voor deze partij staat 'BTS' op een mooie 1,94 keer je inzet. Ga je dan wat risico nemen, kan je maar liefst 3,88 keer je inzet terugverdienen. Ga je all in? Dan is dat maar liefst 5,82 keer je inzet! Wil je ook meedoen? Klik dan op één van de links in het artikel!

Druk debuut voor Mignolet bij Club Brugge: Free Bet, Double of Triple the Winnings! KLIK HIER!