Domper voor Anderlecht: 'Kompany ziet twee spelers voor enkele weken uitvallen'

Domper voor Anderlecht: 'Kompany ziet twee spelers voor enkele weken uitvallen'

06-08-2019 08:30 Laatste update: 08:52
32

RSC Anderlecht zag kort voor het seizoen Andy Najar opnieuw uitvallen met een ernstige knieblessure. Met Hotman El Kababri (19) en Thierry Lotonda (18) kregen twee talenten hun kans in het team, maar ook zij zijn nu buiten strijd.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. El Kababri mocht op de openingsspeeldag tegen KV Oostende debuteren op de rechtsachter, maar daar blijft het voorlopig bij. Het jeugdproduct liep een blessure op aan de adductoren en zal verschillende weken buiten strijd zijn.

Een alternatief voor El Kababri is dan weer Lotonda, die tijdens de voorbereiding vaak zijn kans kreeg van Vincent Kompany. Helaas voor Anderlecht staat ook hij enkele weken aan de kant. Lotonda liep een vervelende enkelblessure op en zal wellicht enkele weken in de lappenmand liggen.

Weinig alternatieven
Op het veld van Moeskroen probeerde Anderlecht het met Sieben Dewaele op de rechtsachter, al kreeg die van Kompany de opdracht om veel naar het centrum te komen en daar de bal op te eisen. Afwachten wie de komende weken op de rechtsachter zal staan.