UPDATE: 'Antwerp wacht geduldig op Japans international en moet STVV niet vrezen'

UPDATE: 'Antwerp wacht geduldig op Japans international en moet STVV niet vrezen'

06-08-2019 07:45 Laatste update: 07-08-2019 09:27
6

Antwerp FC is nog niet klaar op de transfermarkt. Cristian Benavente kan op de Bosuil een contract tekenen, maar mogelijk gaat dat feestje niet door. Zo staat Antwerp dichtbij de komst van Koji Miyoshi (22).

Japanse media melden dat Antwerp op het punt staat om Miyoshi vast te leggen. De aanvallende middenvelder komt op dit moment uit voor Yokohama F. Marinos, waar hij dit jaar (2019) al aan 23 wedstrijden zit. In die tijd maakte Miyoshi drie doelpunten en wist hij ook één assist af te leveren.

Miyoshi is eigendom van Kawasaki Frontale en werd onlangs ook international bij Japan. Na drie caps de voorbije maanden zit de aanvallende middenvelder daar trouwens al aan twee doelpunten. De marktwaarde van Miyoshi wordt dan weer geschat op 900.000 euro.

Kaper op de kust
Wel krijgt Antwerp af te rekenen met concurrentie uit eigen land, want ook STVV wil graag nog een extra Japanner toevoegen aan haar selectie. De Truienaars begonnen rampzalig aan het seizoen en willen dan ook nog uitpakken op de transfermarkt.

Update 07/08, 09.30: Miyoshi kan bij Antwerp een contract tekenen, maar op de Bosuil wachten ze op een antwoord van de Japans international. Het nieuws dat ook STVV interesse toont, werd aan Het Laatste Nieuws dan weer niet bevestigd.