Mignolet in, Letica én Horvath weg bij Club Brugge? Hij krijgt een paar dagen

Mignolet in, Letica én Horvath weg bij Club Brugge? "Hij krijgt een paar dagen"

06-08-2019 07:00
29

Door de komst van Simon Mignolet lijkt het keepersprobleem bij Club Brugge van de baan. Dat betekent wel minder goed nieuws voor onder meer Karlo Letica en Ethan Horvath. De kans bestaat dat zij nog andere oorden opzoeken.

Letica kwam de laatste maanden al niet meer aan spelen toe. Voor hem zoekt Club Brugge alvast een oplossing. Volgens Het Laatste Nieuws is er voor de Kroatische doelman interesse vanuit de Italiaanse Serie A. Club Brugge is absoluut bereid om mee te werken aan een transfer.

Bedenktijd voor Horvath
Tot voor kort was Horvath de eerste doelman, maar ook de Amerikaan verdwijnt met de komst van Mignolet wellicht van het voorplan. Clement had meteen een gesprek met Horvath. "Hij heeft erg goed gereageerd tegen mij, het bestuur en zijn collega's. Ook op training zag ik een goede reactie", vertelt de Club Brugge-coach bij Het Nieuwsblad.

Toch is het lang niet zeker dat Horvath bij Club Brugge blijft. "Nu moet hij geen emotionele beslissingen nemen. Hij krijgt een paar dagen om alles een plaats te geven", aldus Clement. Indien die paar dagen niet volstaan, kan een vertrek een mogelijk gevolg zijn.