Antwerp reageert na administratieve fout tegen Waasland-Beveren

Antwerp reageert na administratieve fout tegen Waasland-Beveren

05-08-2019 21:01
21

Antwerp dreigt een straf te krijgen na een administratieve fout in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Een fout die de club een boete kan opleveren, maar ook een forfaitnederlaag. Daarop heeft Antwerp nu gereageerd.

'De club is geïnformeerd door Dhr. Alexandre Boucaut dat er een administratieve fout is gebeurd door het ontbreken van de ingevallen jonge Belg Robbe Quirynen op het wedstrijdblad van de wedstrijd van de tweede speeldag van de Jupiler Pro League tussen Royal Antwerp en Waasland-Beveren', klinkt het op de officiële website.

Antwerp vindt echter niet dat het ook een straf verdient voor die administratieve fout. 'De club stelt vast dat het wedstrijdblad niet volledig was ingevuld maar dat de invalbeurt van 12 minuten geen enkele invloed heeft gehad op het finale resultaat', aldus Antwerp.

Het komt dan ook met een boodschap voor de bevoegde instanties. 'Als club en in het algemene belang van het Belgische voetbal wensen we dat de sportieve ethiek primeert', besluit The Great Old.