Opvallend bezoek voor Anderlecht: Lukaku houdt conditie op peil bij RSCA

Opvallend bezoek voor Anderlecht: Lukaku houdt conditie op peil bij RSCA

05-08-2019 16:00 Laatste update: 16:06
25

Er is maandag een zeer speciale gast gesignaleerd op Neerpede. Romelu Lukaku houdt in afwachting van een transfer zijn conditie op peil bij Anderlecht, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Lukaku werd in Anderlecht-tenue op de foto vastgelegd toen hij hoofd jeugdopleiding Jean Kindermans begroette op het trainingscomplex. Lukaku heeft nog altijd goede contacten met het bestuur en Vincent Kompany. De spits van Manchester United was dan ook van harte welkom bij zijn oude liefde.

'Big Rom' is al wekenlang bezig met een vertrek bij United. Zijn geduld wordt daarbij wel serieus op de proef gesteld. Internazionale meldde zich als eerste partij in Manchester, maar moet eerst 'enfant terrible' van de hand doen om de komst van Lukaku te kunnen bekostigen. Tot dusver is dat nog niet gelukt. Juventus zag haar kans schoon en stelde een ruildeal met Paulo Dybala voor. United trok echter maandag de stekker uit de onderhandelingen met de entourage van de Argentijn.

De transfermarkt sluit in Engeland donderdag al (18u) en United moet nog wel de tijd hebben om een vervanger voor Lukaku aan te trekken. Het moge duidelijk zijn dat de tijd begint te dringen.