‘Standard wil zakendoen met Nederlandse club in verband met drie spelers’

‘Standard wil zakendoen met Nederlandse club in verband met drie spelers’

Gepubliceerd: maandag 5 augustus 2019 om 15:48ma 05-08-2019 om 15:48

Laatste update: dinsdag 6 augustus 2019 om 11:04di 06-08-2019 om 11:04

Standard leent rechtsback Natanaël Frenoy dit seizoen uit, zo weten Het Belang van Limburg en La Dernière Heure. De 19-jarige Frenoy mag ervaring op gaan doen bij de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht.

Standard beschikt momenteel over een kern van 40 spelers en voor coach Michel Preud'homme is dat teveel om van een werkbare situatie situatie te spreken. Voor 3 september hopen de Rouches nog voor meerdere pionnen een oplossing te vinden. In het geval van Frenoy is dat alvast gelukt. Frenoy, die nog wacht op zijn debuut bij Standard, had mede door de komst van Mërgim Vojvoda geen uitzicht op speelminuten.

MVV Maastricht en Standard hebben al jaren een goed samenwerkingsverband. Eerder in deze mercato werd middenvelder Jerome Déom al bij de noorderburen gestald. Met Gilles Deusings (ex-Seraing), Maxime Gunst (ex-Club Brugge U21), Marnick Vermijl (ex-Manchester United) en Pieter Nys (ex-OHL) komt Frenoy nog vier andere landgenoten tegen bij MVV.

De huurdeal moet nog wel bevestigd worden door beide clubs.

UPDATE 06/08, 11.04: Standard Luik wil zakendoen met het Nederlandse MVV in verband met drie spelers. Na Natanaël Frenoy lijken ook middenvelder Joachim Carcela (19) en Evangelos Patoulidis (17) naar MVV te trekken, dat meldt het Nederlandse De Limburger.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws