BBC Sport: Manchester City hoopt Juventus te verleiden tot een ruildeal

BBC Sport: Manchester City hoopt Juventus te verleiden tot een ruildeal

Gepubliceerd: maandag 5 augustus 2019 om 12:12ma 05-08-2019 om 12:12

Manchester City en Juventus zijn in gesprek over een ruildeal tussen Danilo en Joao Cancelo. De kans is groot dat de twee backs deze week van club wisselen, meldt BBC Sport. 

De 28-jarige Danilo werd twee jaar geleden door City overgenomen van Real Madrid. In Engeland is de Braziliaan nooit uitgegroeid tot vaste basisspeler. Manager Pep Guardiola wil voor het sluiten van de transfermarkt, aanstaande donderdagmiddag, sowieso nog een rechtsback aan zijn selectie toevoegen. The Citizens zijn nu een ruildeal met Juventus aan het bekokstoven, weet BBC Sport

Bedoeling is dat Danilo en Joao Cancelo (foto) van club ruilen. De 25-jarige Cancelo werd afgelopen zomer vastgelegd door Juventus. De Portugees kan op de linker- én de rechterflank uit de voeten. City is bereid om een miljoenenbedrag te betalen voor Cancelo én Danilo als wisselgeld aan de deal doe te voegen.

City, dat zondag ten koste van Liverpool het Community Shield won, versterkte zich deze zomer met Angelino (PSV), Rodri (Atlético Madrid) en doelman Zack Steffen (Columbus Crew). 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws