'De speler die Kompany nodig heeft bij Anderlecht, speelt bij KV Oostende'

'De speler die Kompany nodig heeft bij Anderlecht, speelt bij KV Oostende'

05-08-2019 09:30 Laatste update: 09:30
26

Anderlecht sleutelt nog volop aan het elftal. Vooral op de zes lijkt er nog een probleem te zijn, want Peter Zulj speelde een zwakke partij tegen Moeskroen. De oplossing is... een huurling van Manchester City.

Het Nieuwsblad geeft aan dat de Kroaat Ante Palaversa een uitstekende indruk maakt bij KV Oostende. Het vraagt zich dan ook luidop af waarom Anderlecht deze speler niet haalde. Met Philippe Sandler heeft het al een huurling van Man City en ook middenvelder Matt Smith was al in beeld. Palaversa was blijkbaar niet in beeld voor een uitleenbeurt aan Anderlecht.

Hoofdscout Guy Ghysel is bijzonder trots op zijn transfer. "Tja, hoe haal je zo'n jongen? Simpel eigenlijk: ik begon met video's te bekijken van zo'n twintig spelers die Man City verhuurt. Palaversa was nog uitgeleend aan Hajduk Split en had een interessant profiel. Dus nam ik contact op met zijn makelaars. Het sleepte drie weken aan, maar hij tekende toch bij Oostende."

City was meer dan bereid om hem in België te verhuren. "In Manchester hebben ze een plan. Ante moest in een sterkere competitie gaan voetballen om progressie te maken. Hier bij Oostende kan hij meer leren dan in Kroatië. Palaversa wacht een mooie toekomst."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie