BILD: Bayern zet Sané uit het hoofd en gaat zich bij Ajax melden voor Ziyech

BILD: Bayern zet Sané uit het hoofd en gaat zich bij Ajax melden voor Ziyech

04-08-2019 23:40 Laatste update: 05-08-2019 00:06
1

Nog altijd is Bayern München op zoek naar een vleugelaanvaller en de naam van Hakim Ziyech zingt steeds nadrukkelijker rond. Het lijkt er op dat Leroy Sané Manchester City niet zal verlaten en dus verlegt Der Rekordmeister de aandacht naar de Marokkaan.

Na de met 2-0 verloren Supercup-wedstrijd tegen Borussia Dortmund pleiten spelers als Joshua Kimmich en Robert Lewandowski voor nieuwe spelers. BILD weet te melden dat Bayern op dit moment druk bezig is om de vleugels te versterken en door het afzeggen van Leroy Sané komt Hakim Ziyech nadrukkelijk in beeld. De Ajacied zou de eerste keuze zijn van technisch manager Hasan Salihamidzic. Ook Timo Werner zou een optie zijn voor Der Rekordmeister.

De nood is ondertussen hoog bij Bayern, dat ook nog steeds een controleur en een back-up in de spits voor Robert Lewandowski wil vastleggen. Salihamidzic weet ondertussen dat er werk aan de winkel is. "Dat we wat moeten gaan doen, dat weten we wel", meldt hij na de wedstrijd tegen Dortmund tegenover diverse Duitse media.