Vlap komt met opmerkelijke analyse na gelijkspel Anderlecht

Vlap komt met opmerkelijke analyse na gelijkspel Anderlecht

04-08-2019 20:44
19

RSC Anderlecht is er alweer niet in geslaagd om een overwinning te boeken. Na het verlies tegen KV Oostende raakte paars-wit niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Moeskroen. Geen knap resultaat, maar Michel Vlap wil nog niet wanhopen.

Sterker nog, de Nederlander was opmerkelijk positief na het gelijkspel. "Dit was een heel moeilijke wedstrijd, ook al kregen we kansen in de eerste helft. Ze kwamen niet veel aan onze goal, maar wij kregen in de tweede helft ook te weinig kansen. Moeskroen rekte veel tijd, maar dat hoort er bij. Wij moeten hier beter mee omgaan en ik heb veel vertrouwen in het proces, maar we moeten voorin beter doen. Er zit wel een stijgende lijn in, dat zie je ook", klonk het bij Play Sports.

Vlap maakte kennis met het stevige voetbal in België, al zag hij weinig verschil met de Eredivisie. "Of het anders is dan in Nederland? Goh, daar gebeurt het ook wel hoor, zoveel anders is dit niet."

Na het gelijkspel begint Anderlecht met een 1 op 6 aan de competitie. Vrijdag wacht KV Mechelen voor de Brusselaars. Daarna volgen Kortrijk (uit) Genk (uit), Standard (thuis), Antwerp (thuis) en Club Brugge (uit).