'Sampdoria mag bod van 20 miljoen euro verwachten voor Praet'

'Sampdoria mag bod van 20 miljoen euro verwachten voor Praet'

Gepubliceerd: zondag 4 augustus 2019 om 14:45zo 04-08-2019 om 14:45

Dennis Praet hoopt deze zomer nog op een transfer. Leicester City lijkt de belangrijkste gegadigde te zijn en gaat nu zijn bod verhogen. Dat meldt onder meer La Repubblica Liguria.

Eerder boden de Engelsen, die ook Youri Tielemans in de kern hebben, al achttien miljoen euro voor Praet. Dat vond Sampdoria niet genoeg. Leicester City heeft nu Harry Maguire verkocht aan Manchester United en heeft daardoor heel wat financiële ademruimte. Maguire bracht liefst tachtig miljoen euro op.

Die wil het gebruiken om Praet en Sampdoria te overtuigen. Praet zou zo herenigd worden met Tielemans. De twee Anderlecht-producten vormden er een duo op het middenveld en speelde in 2014 ook samen kampioen. Tielemans speelde vorig seizoen op huurbasis voor Leicester, maar werd begin juli definitief aangekocht voor iets meer dan veertig miljoen euro. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Praet klaar voor een stap hogerop?

(428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws