'Napoli van Mertens mengt zich als derde partij in de soap rond Lukaku'

'Napoli van Mertens mengt zich als derde partij in de soap rond Lukaku'

04-08-2019 07:05
8

De soap rond Romelu Lukaku krijgt er een nieuw hoofdstuk bij. Juventus en Internazionale azen op Lukaku, maar een akkoord is er nog altijd niet. Het Napoli van Dries Mertens hoopt dan ook de lachende derde te zijn.

De tijd begint te dringen, want de transfermarkt in Engeland sluit deze zomer al op 8 augustus. Daarmee is er voor Manchester United steeds minder tijd om een vervanger voor Lukaku te halen. The Red Devils zien dan ook meer in een eventuele ruildeal of een flinke som plus een speler. Volgens het Italiaanse persbureau ANSA gaat Napoli voor die tweede optie. De Napolitanen kiezen er naar verluidt voor om de Pool Arkadiusz Milik in de deal te betrekken.

Juventus lijkt echter nog altijd de beste papieren te hebben. De Oude Dame opteert voor een ruil met Paulo Dybala. Achter de schermen zijn de onderhandelingen tussen Manchester United en de entourage van de Argentijn in volle gang. Dybala zou echter twijfels hebben over de Engelse topclub. Vanuit Engeland klinkt het bovendien dat beide partijen steggelen over het salaris.

ANSA meldt dat Inter haar bod ondertussen naar 80 miljoen heeft verhoogd. Het is de vraag of United genoeg tijd heeft om een opvolger voor Lukaku te strikken, wanneer het ingaat op deze aanbieding. Één ding lijkt vast te staan: hoofdrolspeler Lukaku is het wachten meer dan beu.