Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik nog bij Antwerp zou zitten

"Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik nog bij Antwerp zou zitten"

03-08-2019 12:00
7

Geoffry Hairemans is verrezen bij Antwerp. Hij stond vorige zondag meteen in de basis en speelde een verdienstelijke wedstrijd. Nochtans dacht Hairemans niet dat hij nu nog bij Antwerp zou zitten.

"Ik heb voor mezelf uitgemaakt om vorig seizoen zo snel mogelijk te vergeten", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik hier nog zou zitten. Het leek me duidelijk dat de trainer me niet meer kon gebruiken."

Tegen alle verwachtingen in mocht hij starten op Eupen. "Ik móést die kans grijpen. Ik wilde tonen dat ik op dit niveau meekan en er thuishoor. Er zijn weinig spelers die vanuit tweede klasse meegroeien naar Europees voetbal, wat logisch is. Maar ik vind dat ik mee in die groei zit en ik voel dat er nog marge op zit. Nu moeten de bazen en de coach het ook willen zien."

Hairemans geniet interesse van enkele eersteklassers, maar Antwerp houdt de boot af. "Natuurlijk zijn ze niet happig om me te laten gaan. De matchen waarin ik aantrad, waren op niveau. Dat weten ze hierboven ook. Maar de kern is nog niet compleet. En ook het tekort aan Belgen telt mee. Maar als dat de enige reden is om me te houden, zou ik dat heel spijtig vinden."