Van Crombrugge niet enige nieuwe doelman Anderlecht? 'Guarneri op lijstje'

Van Crombrugge niet enige nieuwe doelman Anderlecht? 'Guarneri op lijstje'

02-08-2019 18:17
11

RSC Anderlecht heeft met Hendrik Van Crombrugge een nieuwe doelman in huis. Zijn komst lijkt voor een echte carrousel te gaan zorgen. Onder andere Thomas Didillon en Davy Roef worden gelinkt aan een vertrek. Anderlecht zou daarnaast nóg een doelman willen halen.

Anderlecht heeft met Van Crombrugge, Didillon, Roef en Frank Boeckx al vier ervaren doelmannen op de loonlijst staan. Twee daarvan kunnen (of mogen) vertrekken. Anderlecht wil volgens La Dernière Heure zelfs nog een extra doelman aantrekken.

Het gaat dan niet om een oudere doelman, maar wel om een jonge speler. Bij de Beloften van Anderlecht speelt daar momenteel de achttienjarige Rik Vercauteren, hij wordt echter niet gezien als een potentiële speler voor de A-kern. Anderlecht wil daar iemand zien die in de toekomst de A-kern kan halen.

Dat kan Lilo Guarneri worden, die momenteel uitkomt voor AC Milan. De zeventienjarige jeugdinternational van Italië verruilde afgelopen seizoen Standard voor AC Milan. Hij aast echter op een terugkeer naar ons land.