'Lozano heeft het gezien bij PSV en wordt ploegmaat van Mertens'

'Lozano heeft het gezien bij PSV en wordt ploegmaat van Mertens'

02-08-2019 13:45
2

Napoli geeft gas voor de komst van Hirving Lozano. Volgens Voetbal International heeft de Italiaanse topclub de belangstelling voor de PSV'er geconcretiseerd.

Napoli gaat vol voor Lozano, nu de andere kandidaten zijn afgehaakt. Nicolas Pépé rondde donderdag zijn recordtransfer naar Arsenal af, terwijl James Rodriguez (Real Madrid) niet haalbaar blijkt. De Italianen zijn daardoor aanbeland bij de derde optie op het lijstje: Lozano.

Volgens VI maakt Napoli werk van de komst van Lozano. PSV wil meewerken aan een transfer, mits de vraagprijs wordt betaald. Lozano moet naar verluidt veertig miljoen euro opleveren. Voor Napoli is dat geen probleem. De club was ook in staat om tachtig miljoen euro af te tikken voor Pépé, die uiteindelijk voor Arsenal koos.

'Het is geen geheim dat Lozano voor zijn gevoel zelf ook wel klaar is in de Eredivisie', schrijft VI. Afgelopen dindag, in de tweede helft van de verloren Champions League-return tegen FC Basel (2-0), werd de Mexicaan gewisseld door trainer Mark van Bommel en zocht hij hoofdschuddend de bank op.