Bölöni vol lof over twee spelers: Die jongens verdienen gewoon hun stek

Bölöni vol lof over twee spelers: "Die jongens verdienen gewoon hun stek"

02-08-2019 11:45
4

Antwerp begint volgende week aan het Europese avontuur tegen Viktoria Pilzen, maar eerst kijkt het nog Waasland-Beveren in de ogen. Ondanks het drukke schema gaat Laszlo Bölöni niet te veel roteren.

Dat meldt hij bij Het Laatste Nieuws. "Mijn kern is klaar om drie wedstrijden in één week af te werken. Het Europese duel tegen Pilzen zal dus weinig of geen invloed hebben op mijn selectiekeuzes voor zondag. Liever dan de ploeg aan te passen, heb ik gewoon wat gesleuteld aan het trainingsprogramma, zodat we iedereen zo fris mogelijk houden."

Opvallend: van de zomeraankopen stond enkel Alexis De Sart in de basis tegen Eupen. "Tja, de nieuwkomers moeten eerst tonen dat ze beter zijn dan zij die er al waren. Neem nu Sander Coopman: conditioneel is hij klaar. In principe zou hij dus kunnen starten, maar op dit moment doen de spelers die met hem strijden om een basisplaats het gewoon goed."

Geoffry Hairemans en Ivo Rodrigues moeten nog niet vrezen voor hun plaats. "Ik was op Eupen aangenaam verrast door de efficiëntie die Hairemans en Rodrigues toonden. Momenteel verdienen die jongens gewoon hun stek."