Vadis staat niet stil bij Viitorul: Zo snel mogelijk recupereren voor zondag

Vadis staat niet stil bij Viitorul: "Zo snel mogelijk recupereren voor zondag"

02-08-2019 09:48

KAA Gent leed donderdagavond haar eerste officiële nederlaag van het seizoen, maar de 2-1 tegen Viitorul FC bleek wel voldoende om door te stoten na de 6-3-overwinning uit de heenmatch. Vadis Odjidja had eigenlijk weinig aan te merken op de prestatie van zijn troepen.

"We hebben het goed gedaan in de eerste helft, waardoor de druk vrij snel weg was. Dan hadden we zo goed als alles onder controle", maakt de kapitein van de Buffalo's een bondige analyse van de match in de Europa League. Zelf lag Vadis wel aan de basis van de tweede tegentreffer, maar dat was onterecht. Bij een voorzet kwam de bal tegen zijn arm, die hij keurig tegen het lichaam hield. Toch wees de scheidsrechter van dienst naar de penaltystip.

Verder dan 2-1 kwam Viitorul echter niet, waardoor Gent doorstoot naar de voorlaatste voorronde van de Europa League. Nu verschuift de aandacht weer naar de Jupiler Pro League. Zondagmiddag komt KAS Eupen over de Gentse vloer. "Van donderdag naar zondag is vrij kort, als je dan thuis kan spelen, is dat toch iets beter dan een moeilijke verplaatsing", prijst Vadis zich gelukkig met de kalender. "We moeten zo snel mogelijk proberen te recupereren van die wedstrijd voor zondag."