OFFICIEEL: Peres verlaat Club Brugge voor langer dan één seizoen

OFFICIEEL: Peres verlaat Club Brugge voor langer dan één seizoen

Gepubliceerd: vrijdag 2 augustus 2019 om 08:15vr 02-08-2019 om 08:15

Laatste update: zaterdag 3 augustus 2019 om 20:15za 03-08-2019 om 20:15

Club Brugge neemt afscheid van Luan Peres. De Braziliaan kwam vorig seizoen niet in het stuk voor een gaat weer in Brazilië spelen. Dat heeft zijn makelaarsbureau bevestigd en is ook zelf gedeeld door Peres.

Peres gaat daar spelen voor Santos FC, de club die na twaalf wedstrijden aan de leiding staat in Brazilië. Bij Club Brugge speelde hij afgelopen seizoen bijzonder wenig. Zijn enige basisplaats kwam er in de bekerwedstrijd tegen amateurclub Deinze, die tot overmaat van ramp werd verloren.

Door het vertrek van Peres, die een optie was voor de linksachter, staat de deur wel open voor Fede Ricca. Club Brugge heeft al een tijdje interesse in de linksback van het Spaanse Malaga. Net als Percy Tau zou Ricca komen op huurbasis zonder aankoopoptie

Update 03/08 20.15u: Club Brugge heeft de uitleenbeurt van Luan inmiddels ook bevestigd. Opvallend, het gaat niet om een uitleenbeurt van één seizoen, maar wel om minstens anderhalf seizoen. De Braziliaan speelt tot eind 2020 voor FC Santos.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Gaat Peres nog ooit spelen voor Club Brugge?

(369 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws