'Club Brugge krijgt stevige concurrentie uit Nederland voor transfertarget'

'Club Brugge krijgt stevige concurrentie uit Nederland voor transfertarget'

Gepubliceerd: donderdag 1 augustus 2019 om 23:42do 01-08-2019 om 23:42

Club Brugge is niet de enige geïnteresseerde club in Lazaros Lamprou. SC Heerenveen heeft volgens het Griekse medium Metrosport ook zijn oog laten vallen op de Griek. De 21-jarige vleugelaanvaller van PAOK Saloniki werd afgelopen seizoen nog verhuurd aan Fortuna Sittard.

Lamprou keerde terug naar PAOK, dat dinsdag aan het seizoen begint met een Champions League-wedstrijd tegen Ajax. Veel illusies lijkt de buitenspeler zich echter niet te hoeven maken. Volgens Metrosport heeft Abel Ferreira, de trainer van de Griekse landskampioen, Lamprou al te kennen gegeven dat hij komend seizoen wil bouwen op de kampioensselectie.

Mogelijk gaat hij weer onderdak vinden in de Lage Landen. SC Heerenveen en Club Brugge zouden zich in Thessaloniki gemeld hebben. Beide clubs raakten deze zomer een buitenspeler kwijt: de van Ajax gehuurde Dennis Johnsen gaat komend seizoen bij PEC Zwolle aan de slag en Arnaut Danjuma tekende donderdag bij het Engelse Bournemouth. Club Brugge incasseerde vijftien miljoen voor de winger en lijkt aldus de beste papieren te hebben.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws