'Oplossing voor Anderlecht op komst, Musona kan vertrekken'

'Oplossing voor Anderlecht op komst, Musona kan vertrekken'

31-07-2019 23:46 Laatste update: 23:48
5

RSC Anderlecht hoopt de komende maanden nog wat overbodige spelers kwijt te kunnen spelen. Knowledge Musona is er daar één van. Het bleef voorlopig nog stil rond de aanvaller, maar daar kan verandering in komen.

De Zimbabwaan is een overbodige pion geworden bij Anderlecht en mag (lees: moet) vertrekken bij paars-wit. Een Belgische club lijkt niet meteen interesse te tonen, maar Musona kan wel terugkeren naar Afrika. Zo toont een Zuid-Afrikaanse club interesse in Musona, meldt Citizen.

Meer bepaald gaat het om de lokale topclub Kaizer Chiefs. Die club zou inmiddels zelfs al contact opgenomen hebben met de entourage van Musona. Het is nog onduidelijk of Musona een terugkeer naar Zuid-Afrika (waar hij in het verleden al voor Kaizer Chiefs uitkwam) ook ziet zitten.

Musona werd afgelopen zomer door Anderlecht overgenomen van KV Oostende. Een groot succes werd dat niet. Hij werd in de wintertransferperiode al uitgeleend aan Lokeren, waarmee hij degradeerde. Onder Vincent Kompany zit een nieuwe kans er niet in.