OFFICIEEL: Cercle Brugge verwelkomt Standard-product Fiore op vrije basis

OFFICIEEL: Cercle Brugge verwelkomt Standard-product Fiore op vrije basis

Gepubliceerd: woensdag 31 juli 2019 om 11:38wo 31-07-2019 om 11:38

Laatste update: woensdag 31 juli 2019 om 12:00wo 31-07-2019 om 12:00

Cercle Brugge heeft zich versterkt met een Belgische verdediger. Corentin Fiore zette woensdag zijn krabbel onder een contract bij de Vereniging. De voormalige belofteninternational was transfervrij en kost dus niets.

Via de officiële kanalen maakt Cercle de deal wereldkundig. De kersverse aanwinst heeft voor één jaar getekend, met optie op een bijkomend seizoen. Fiore is een linksvoetige verdediger die werd opgeleid bij Standard Luik. Daar zette hij ook zijn eerste pasjes in het A-elftal. Na veertig competitieoptredens koos de Luikenaar in de winterperiode van het seizoen 2017-2018 voor een overstap naar Italië, het land van zijn roots.

Fiore tekende bij Palermo in de Serie B, maar op Sicilië geraakte hij amper aan speelminuten. Het afgelopen seizoen ging onze landgenoot zijn heil een niveautje lager zoeken, bij Imolese. Op huurbasis in de Serie C werkte Fiore zich op tot een vaste basiskracht. Desondanks wist hij onvoldoende te overtuigen om een nieuw contract te versieren. Daar maakt Cercle nu handig gebruik van.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws