'Italiaanse club gaat voor ex-Anderlecht-speler Biglia en lonkt naar Schöne'

'Italiaanse club gaat voor ex-Anderlecht-speler Biglia en lonkt naar Schöne'

Gepubliceerd: woensdag 31 juli 2019 om 09:24wo 31-07-2019 om 09:24

Lasse Schöne krijgt in de herfst van zijn loopbaan mogelijk de kans om aan de slag te gaan in de Serie A. Genoa denkt namelijk aan de komst van de Ajax-routinier. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Ook Lucas Biglia wordt gelinkt aan Genoa.

Genoa ontsnapte afgelopen seizoen op het nippertje aan degradatie uit de Serie A. Trainer Aurelio Andreazzoli is voor zijn middenveld nu op zoek naar een ervaren speler. Ex-Anderlecht-speler Lucas Biglia wordt waarschijnlijk overgenomen van AC Milan, maar Genoa heeft zich inmiddels óók gemeld voor Schöne, weet La Gazzetta. Er zou een lijntje zijn uitgeworpen naar het management van de vrijetrappenspecialist. 

De 33-jarige Schöne staat sinds 2012 onder contract in Amsterdam. In februari van dit jaar bereikte hij een bijzondere mijlpaal: de controleur evenaarde landgenoot Søren Lerby en is nu de buitenlander met de meeste officiële duels namens Ajax 1. Schöne lijkt op dit moment niet in aanmerking te komen voor een basisplaats. Op de positie van de international van Denemarken kiest Ajax-trainer Erik ten Hag waarschijnlijk voor zomeraankoop Razvan Marin. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede club voor Biglia?

(82 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws