Sky Italia: Napoli ruikt bloed en komt direct in actie voor concurrent Mertens

Sky Italia: Napoli ruikt bloed en komt direct in actie voor concurrent Mertens

31-07-2019 08:03

Een transfer van Hirving Lozano naar SSC Napoli is na de desastreuze Champions League-uitschakeling van PSV 'een stuk waarschijnlijker geworden'. Dat meldt Sky Italia. 

Lozano en PSV gingen dinsdagavond in Zwitserland met 2-1 onderuit tegen FC Basel. De topclub uit Eindhoven loopt door die nederlaag de lucratieve groepsfase van de Champions League mis. De uitschakeling van PSV maakt een verkoop van Lozano 'weer een stuk waarschijnlijker', schrijft Sky Italia, aangezien wel of geen deelname aan het toernooi tientallen miljoenen euro's aan inkomsten scheelt. 

De 24-jarige Lozano wordt al maanden aan een transfer naar Napels gelinkt. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zou meermaals om de tafel hebben gezeten met de leiding van Napoli. Dinsdagochtend ging in Italië al het gerucht dat de club van trainer Carlo Ancelotti van plan is om opnieuw werk te maken van de komst van Chucky, ook omdat andere transfertargets als James Rodriguez en Nicolas Pépé niet (meer) haalbaar blijken.  

Volgens Sky zet Napoli in op een transfersom van maximaal 40 miljoen euro. Lozano heeft in het Philips Stadion een contract tot medio 2023. Lozano zou dan een concurrent worden voor Rode Duivel Mertens.