Mpoku en Milinkovic-Savic tonen zich aan Preud'homme in gelijkspel tegen Union

30-07-2019 17:30

Het seizoen mag dan wel begonnen zijn, bij Standard heeft men toch nog een oefenwedstrijd afgewerkt. Het kreeg met Union een stevige tegenstander voor de kiezen. Het werd uiteindelijk 1-1.

Michel Preud'homme maakte van de kans de gelegenheid om enkele ongebruikte jongens speelminuten te geven. Zo kregen onder andere Duje Cop, Paul-Jose Mpoku en nieuweling Milinkovic-Savic een basisplek tegen Union.

Makkelijk werd het niet voor de Rouches. Union kreeg een vroege strafschop, maar die werd gepakt door Milinkovic-Savic. Beide ploegen kregen ook kansen, al bleef het tot de rust 0-0.

Het was wachten tot de 53e minuut eer er een eerste keer kon gevierd worden. Mpoku benutte een strafschop voor Standard. Union gaf zich niet gewonnen en zocht naar de gelijkmaker. Die kwam er twintig minuten voor tijd via de voet van Tabekou. Uiteindelijk bleef het ook 1-1.