Uitgaven leggen ambities Preud'homme bloot: Standard wil kampioen worden

Uitgaven leggen ambities Preud'homme bloot: "Standard wil kampioen worden"

30-07-2019 15:45
6

Standard Luik begon het seizoen met een zuinige 0-2-zege bij Cercle Brugge. Sprankelend was het voetbal allerminst, al leverde dat dus wel drie punten op. Analist Alexandre Teklak weet dat de verwachtingen op Sclessin hooggespannen zijn.

"Een match winnen zonder goed te spelen, dat is goed, zeker in het begin van het seizoen", beseft Teklak bij Le Grand Debrief. "Op een verplaatsing een wedstrijd kunnen winnen zonder al te goed te spelen, ik vind dat een goed teken. Standard heeft meer dan twintig miljoen uitgegeven tijdens de mercato. Het wil kampioen worden", is Teklak duidelijk.

Michel Preud'homme is bezig aan zijn tweede opeenvolgende seizoen bij Standard, na een wisselvallig parcours de voorbije twaalf maanden. Traditiegetrouw wordt er in jaar twee veel verwacht van een elftal van Preud'homme. Met aanwinsten als Anthony Limbombe, Selim Amallah en Mergim Vojvoda verraadde Standard alvast haar ambities. Ook werd Zinho Vanheusden definitief aangetrokken, voor ruim twaalf (!) miljoen euro.