Zowel Inter als Juventus komt met statement over Lukaku: Deden een correct bod

Zowel Inter als Juventus komt met statement over Lukaku: "Deden een correct bod"

29-07-2019 21:18
4

Zowel Internazionale als Juventus hopen nu al enkele weken om Romelu Lukaku in te lijven. Voorlopig is er echter niet al te veel progressie geboekt. Aan het begin van een nieuwe week komen beide topclubs met een reactie in de Italiaanse media.

Inter-directeur Beppe Marotta is formeel: hij wil Lukaku dolgraag naar Milaan halen. "Wij hebben een correct bod neergelegd en, belangrijk, het respecteert de waarde van de speler", vertelt hij bij Sky Sports. "In sommige gevallen, zoals voor Lukaku, is de inzet hoog. Momenteel hebben we nog geen overeenkomst en ik wil niet ingaan op de toekomst", toont Marotta het achterste van zijn tong niet. Naar verluidt zou Inter zo'n 70 miljoen euro willen neerleggen bij Manchester United.

Ook vanuit het Juventus-kamp kwam er reactie op de interesse voor Lukaku. De regerende landskampioen zou Paolo Dybala willen betrekken in de deal. Technisch directeur Pavel Nedved bevestigt noch ontkent. "We hebben een aanbieding gekregen voor Dybala, maar wij wachten af om over zijn toekomst te beslissen. Wij willen steeds spelers bijhalen ... maar ik wil niet spreken over Lukaku over anderen", klinkt het vaag.

De Italiaanse rivalen hebben alvast één voordeel: Manchester United heeft Lukaku helemaal niet meer nodig. De topschutter van de Rode Duivels werd door trainer Ole Gunnar Solksjaer zelfs thuisgelaten voor een oefenduel in Noorwegen.