UPDATE: ‘Standard staat dicht bij volgende aanwinst, deal voor 2 miljoen euro’

UPDATE: ‘Standard staat dicht bij volgende aanwinst, deal voor 2 miljoen euro’

29-07-2019 20:28 Laatste update: 30-07-2019 16:16
3

Standard Luik won afgelopen zaterdag zijn eerste competitiematch op het veld van Cercle Brugge met 0-2. Toch zijn de Rouches nog altijd op zoek naar aanvallende versterking. Dat meldt La Dernière Heure.

Volgens de Franstalige krant heeft Standard zijn vizier gericht op Denis Dragus, een 20-jarige Roemeense aanvaller die momenteel uitkomt voor Viitorul Constanta. Die club is de tegenstander van KAA Gent in de voorronde van de Europa League en tevens de ex-ploeg van Ianis Hagi (KRC Genk).

Standard zou een bod voorbereiden van twee miljoen euro, plus een percentage op een toekomstige transfer. Dragus, goed voor dertien doelpunten in 57 matchen voor Viitorul, heeft al aangegeven open te staan voor een transfer naar België. Hij zou de elfde zomeraanwinst zijn van Standard.

Update 30/07, 16.16: Het Laatste Nieuws meldt dat Standard dicht bij een overeenkomst staat voor twee miljoen euro plus een percentage op de doorverkoop. Dragus wordt waarschijnlijk de volgende aanwinst op Sclessin. De aanvaller komt over van Viitorul.