Drie ex-Rode Duivels bespreken de eerste speeldag bij Extra Time

Drie ex-Rode Duivels bespreken de eerste speeldag bij Extra Time

29-07-2019 14:19
13

Het feit dat de eerste speeldag van de Jupiler Pro League achter de rug is, betekent dat er maandagavond ook een nieuwe reeks van Extra Time wordt afgetrapt. Franky Van Der Elst, Gert Verheyen en Wesley Sonck zijn de gasten, zo meldt het VRT-programma.

Van der Elst beleefde als T2 van KV Oostende een uitmuntende start van de competitie. De Kustboys waren zondag verrassend met 1-2 te sterk voor het Anderlecht van Kompany. Aan de tafel van Frank Raes en Filip Joos zal er ongetwijfeld uitgebreid na worden gepraat over dat duel. Verheyen kent KV Oostende ook maar al te goed, nadat hij er vorig seizoen met boezemvriend Van der Elst als rechterhand aan het roer stond.

Verheyen stapte er begin maart vanwege tegenvallende resultaten op. De ex-Rode Duivel kreeg nadien de aanbieding om bij grote liefde Club Brugge toe te treden tot de technische staf van Philippe Clement, maar Verheyen gaf de voorkeur aan het analistenbestaan. Verheyen zal regelmatig aanschuiven bij Extra Time. Naast Youri Mulder en Arnar Vidarsson behoort hij tot de vaste club opvolgers van Marc Degryse en Jan Mulder.

Wesley Sonck zal gedurende het seizoen net als Mo Messoudi en Peter Vandenbempt ook een vertrouwd gezicht zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie