Bölöni zet charmeoffensief door: Ik hou van Geoff, hij is mijn beste vriend

Bölöni zet charmeoffensief door: "Ik hou van Geoff, hij is mijn beste vriend"

29-07-2019 11:22
3

Royal Antwerp FC is het nieuwe seizoen voortvarend begonnen. Op bezoek bij KAS Eupen was The Great Old heer en meester: 1-4. Opvallend genoeg behoorden jongens die vorig seizoen weinig aan spelen toe kwamen, zoals Ivo Rodrigues en Geoffry Hairemans, tot de uitblinkers. Dat stemt Laszlo Bölöni tevreden.

Op de Bosuil werd afgelopen seizoen af en toe wel eens gezucht wanneer technische kranen als Rodrigues en Hairemans nog maar eens op de bank moesten plaatsnemen. Bölöni houdt meer van de fysieke aanpak, klonk het dan. Dat lijkt deze jaargang anders te zullen zijn. Bölöni geeft zelf ook aan dat hij Rodrigues en Hairemans graag aan het werk ziet.

"Ik heb vorig jaar mee de pijn van Ivo gevoeld", geeft de Roemeen toe bij Het Laatste Nieuws. "Hij had veel moeite met zijn rol, maar met Lamkel Zé pakten we punten en dan is het moeilijk om te veranderen." Rodrigues liet aan de Kehrweg de 1-3 optekenen.

Ook publiekslieveling Hairemans zit in het hart bij Bölöni. "Over Geoff wil ik het zelfs niet hebben. Ik hou van hem", windt de trainer er geen doekjes om. "Hij is mijn beste vriend in de kleedkamer. Hij moet dit gewoon elke match herhalen."