'Nieuwe oplossing voor overbodige pion, Anderlecht verhuurt Sanneh'

'Nieuwe oplossing voor overbodige pion, Anderlecht verhuurt Sanneh'

29-07-2019 06:59 Laatste update: 30-07-2019 18:45
18

RSC Anderlecht moet de komende weken nog heel wat spelers zien te lozen. Voor één speler lijkt het al een oplossing gevonden te hebben: Bubacar Sanneh.

De verdediger staat op het punt om richting Turkije te trekken, zo meldt Het Nieuwsblad. De 24-jarige Sanneh wordt voor één jaar verhuurd aan de Turkse staartploeg Goztepe. Die uitleenbeurt kan ook definitief worden, zo wist de Turkse club een aankoopoptie van zes miljoen euro te bedingen.

Anderlecht kost Sanneh afgelopen seizoen nog voor acht miljoen euro. De hoge verwachtingen kon hij echter nooit inlossen. De Gambiaan verhuisde al snel naar de bank. Bij Anderlecht, waar hij vorig seizoen niet verder kwam dan negentien wedstrijden, heeft hij nog een contract tot medio 2023.

Update 30/07 18.45u: Volgens Het Laatste Nieuws toont niet enkel Göztepe interesse in de verdediger. Ook Istanbul Basaksehir zou het vizier hebben gericht op de Gambiaan. Göztepe heeft echter de beste kaarten in handen om Saneh over te nemen. De verdediger zelf ziet een vertrek richting Turkije ook zitten.