'Chinese club doet moeilijk en wil door Real gevraagde som niet betalen'

'Chinese club doet moeilijk en wil door Real gevraagde som niet betalen'

Gepubliceerd: zondag 28 juli 2019 om 23:26zo 28-07-2019 om 23:26

Dat Gareth Bale (vooralsnog) niet naar Jiangsu Suning vertrekt, heeft alles te maken met de Chinese club. Jiangsu Suning is plots niet bereid om de door Real Madrid gevraagde transfersom te betalen.

Dat melden bronnen aan de Spaanse krant Marca, dat de onderhandelingen 'gecompliceerd' noemt. De transfer van Bale naar China leek in kannen en kruiken, maar is plots niet zeker meer. Jiangsu Suning is op het laatste moment lastig gaan doen en wil de gevraagde transfersom niet overmaken. 

Real is Bale liever kwijt dan rijk, maar wil de Welshman niet transfervrij laten gaan. Marca schrijft dat Jiangsu Suning 'op dit moment' niet bereid is om de transfersom op tafel te leggen. De onderhandelingen zijn daarom in de ijskast gezet. Het is niet duidelijk of het nog van een transfer gaat komen. Als de Chinese club Bale nog wil hebben, moet er haast gemaakt worden: de transfermarkt in China sluit op 31 juli om 23.59 uur.

Bale traint maandagochtend met Real en vertrekt daarna met de selectie van trainer Zinédine Zidane naar München, waar een dag later de Audi Cup wordt gespeeld. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws