Ervaren KVO haalt het van jong Anderlecht: Te veel jonge gasten

Ervaren KVO haalt het van jong Anderlecht: "Te veel jonge gasten"

28-07-2019 17:45
18

KV Oostende wist zondag voor de eerste grote verrassing van het seizoen te zorgen. In het Lotto Park konden de Kustboys meteen met 1-2 winnen van RSC Anderlecht. Het ervaren KVO tegen het jeugdige Anderlecht.

"Deze match stond in het teken van Kompany, hoe je het ook draait of keert", reageerde Brecht Capon bij Proximus Sports. "Als je dan de hier komt winnen. Fantastisch. Dit is nog maar het begin, maar een goeie start is heel belangrijk. We moeten mee zijn met de grote hoop", klinkt het.

Dat Anderlecht voor de jeugd koos, kwam KVO goed uit. "Ik denk dat Anderlecht iets te snel te veel jonge gasten moet brengen. Jeugd is goed, maar bij een topclub niet evident om er te veel in één tijd te brengen. Amuzu en Doku? We vingen ze goed op vond ik", aldus Capon.

Coach Kåre Ingebrigtsen was een tevreden man na de partij. "Iedereen dacht dat Anderlecht zou winnen. Al had ik ook het gevoel dat we dit feestje konden verpesten. Dat deden we. Dit was een sterke teamprestatie waarin iedereen alles gaf. En we maakten twee mooie goals. Eigenlijk was ik verbaasd hoe goed we speelden. Ik ben echt heel blij", besloot hij.