'Club Brugge en Racing Genk azen op Kroaat; concurrentie uit twee landen'

'Club Brugge en Racing Genk azen op Kroaat; concurrentie uit twee landen'

28-07-2019 13:30 Laatste update: 21:08
7

Club Brugge en Racing Genk hebben concrete belangstelling voor Sandro Kulenović. Dat meldt het Kroatische medium Sportske Novosti. Naast onze topclubs worden ook het Engelse Watford en het Nederlandse sc Heerenveen aan de spits. 

De negentienjarige Kulenović staat onder contract in Polen, bij Legia Warschau. Drie jaar geleden werd de tiener overgenomen van Dinamo Zagreb. Kulenović heeft een contract tot de zomer van 2021. Opvallend: afgelopen seizoen werd hij door Legia verhuurd aan Juventus. Bij Juve O19 kreeg Kulenović kans om indruk te maken. Het leidde niet tot een definitieve transfer. 

Mogelijk wordt Kulenović deze zomer alsnog verkocht door Legia. Sportske Novosti bericht dat Heerenveen inmiddels een bod heeft uitgebracht op de aanvaller. Zowel Club Brugge als Genk zal dus snel moeten handelen als het Kulenović toe wil voegen aan de selectie.

De marktwaarde van de Kroatische jeugdinternational wordt momenteel op 650.000 euro geschat door Transfermarkt.com. Het is niet bekend hoeveel Heerenveen, de ex-club van Anderlecht-aankoop Michel Vlap, voor Kulenović heeft geboden.