'Nainggolan accepteert besluit van Inter en neemt contact op met zijn manager'

'Nainggolan accepteert besluit van Inter en neemt contact op met zijn manager'

28-07-2019 13:05 Laatste update: 15:30
5

Internazionale heeft Radja Nainggolan sinds de komst van Antonio Conte te kennen gegeven dat hij op zoek moet naar een nieuwe werkgever. Er is nog geen oplossing voor zijn uitzichtsloze situatie, maar over interesse heeft Nainggolan niet te klagen.

Zo had hij lucratieve aanbiedingen uit China, maar die heeft hij van de hand gewezen. Nainggolan wil namelijk in Europa actief blijven. 'Il Ninja' heeft ook de mogelijkheid om in de Serie A actief te blijven. Zo zou Eusebio Di Francesco - zijn coach bij AS Roma - bij Sampdoria graag herenigd worden met onze landgenoot. Ook ex-club Cagliari wordt aan Nainggolan gelinkt.

Dit weekend zou er nieuwe buitenlandse optie bij zijn gekomen. De Italiaanse krant La Corriere dello Sport schrijft dat Galatasaray ook serieuze belangstelling heeft. De Turkse topclub ziet in hem de ideale speler om het middenveld van meer 'power te voorzien'. Naar verluidt wil de 22-voudig landskampioen uit Istanbul echter alleen praten over een uitleenbeurt, terwijl de voorkeur van Inter uitgaat naar een definitief afscheid van Nainggolan.

Update 15.30: In tegenstelling tot ploegmaat Mauro Icardi heeft Nainggolan wel geaccepteerd dat er voor hem geen toekomst is bij Inter. Dat meldt Football Italia. De ex-Rode Duivel zou zaakwaarnemer Alessandro Beltrami op de hoogte hebben gebracht van zijn vertrekwens.

Volgens het Italiaanse medium maakt Cagliari een goede kans, maar Nainggolan heeft zijn vizier anderzijds gericht op een club die Champions League speelt. Galatasaray voldoet als kampioen van Turkije aan dat criterium.