Club Brugge heeft nieuwe lieveling: De fans gelukkig maken

Club Brugge heeft nieuwe lieveling: "De fans gelukkig maken"

28-07-2019 07:44
4

Het seizoen kon niet beter beginnen voor David Okereke. De Nigeriaan was opnieuw trefzeker voor Club Brugge met een doelpunt in de 1-3 overwinning tegen Waasland-Beveren. Okereke reageerde achteraf op de webstek van Club Brugge.

"Het is vooral heel belangrijk dat we een goede start genomen hebben. Uiteraard ben ik tevreden dat ik ook mijn doelpuntje kon meepikken, maar voor mij is het prioriteit om het team te helpen", aldus Okereke.

"Het maakt niet uit of dat met doelpunten of assists is. Over mijn eerste helft vandaag was ik zelf niet zo tevreden. We hadden namelijk voldoende mogelijkheden om de match al dood te maken, maar dat hebben we nagelaten. Gelukkig hebben we dat in de tweede helft snel rechtgezet", geeft de Nigeriaanse spits aan.

Aanpassen
Okereke is nog niet zo lang bij Club Brugge, maar voelt zich wel goed in België. "Het is normaal dat ik mij nog wat moet aanpassen aan de club en de competitie. Het is voor mij vooral belangrijk om geduld uit te oefenen en dan komt het wel goed. De coach is gelukkig iemand die vooral goed voetbal wil zien en dat lukt steeds beter. Op die manier willen we er alles aan doen om de fans gelukkig te maken", besluit hij.