Rentree in stijl, KV Mechelen gaat winnen op het veld van Zulte Waregem

27-07-2019 21:51 Laatste update: 21:52
7

KV Mechelen is terug in de Jupiler Pro League en dat heeft Zulte Waregem geweten. Zaterdag ging Malinwa met 0-2 op het veld van Essevee.

De fans van Zulte Waregem amuseerden zich nog in het begin van de partij. Ze dreven de spot met KV Mechelen en de zaak Propere Handen. Het lachen zou hen evenwel na twintig minuten vergaan. De defensie met Deschacht in de basis moest zich na twintig minuten een eerste keer gewonnen geven. Storm opende met een gekruist schot de score tegen zijn ex-ploeg. Een paar tellen later kon Storm de score verdubbelen, maar liet dat na.

Daarna kwam er een antwoord van de thuisploeg, maar Thoelen – die de vertrokken Verrips verving tussen de palen – verslaan zat er niet in. In de tweede helft maakte Engvall er 0-2 van. Het doelpunt werd eerst nog afgekeurd, maar dankzij de VAR mocht Malinwa toch juichen.

Met nog 25 minuten te gaan kreeg Larin dé kans om de match weer spannend te maken. De nieuwkomer mocht een strafschop nemen, maar besloot naast. Zo bleef het 0-2 aan de Gaverbeek. Een doelpunt van De Camargo werd immers nog afgekeurd wegens buitenspel.