Kompany over nieuwkomer: Een speler die je zelden tegenkomt in je carrière

Kompany over nieuwkomer: "Een speler die je zelden tegenkomt in je carrière"

27-07-2019 16:26
4

Vincent Kompany heeft als speler/manager zijn stempel kunnen drukken op het transferbeleid van RSC Anderlecht. De 33-jarige verdediger is dan ook heel positief over de nieuwe krachten van paars-wit.

"Ik ben heel blij met de nieuwe spelers. We hebben een goede kern, maar om van de zesde plaats naar de eerste plaats te gaan, moet je een ongelooflijke sprong maken. We gaan zien of de jongens klaar zijn, maar ik heb er altijd veel vertrouwen in", vertelde Kompany in een gesprek met RSCAtv.

"Michel Vlap is een speler uit de Nederlandse competitie met een heel groot scorend vermogen. Hij maakt veel acties en vormt een grote dreiging voor doel. Samir Nasri is een unieke speler. Een speler die je heel zelden tegenkomt in je carrière. Hij heeft zoveel talent, techniek en lef aan de bal. "

"Hij is altijd aanwezig, zowel in de kleine als in de grote matchen. Philippe Sandler is volgens mij één van de meest talenvolle verdedigers in Europa. Hij is ongelooflijk goed aan de bal, maar ook sterk in de duels", besloot de speler/manager van paars.