Matchwinnaar Hagi na zege van Genk: Het seizoen wordt een lange reis

Matchwinnaar Hagi na zege van Genk: "Het seizoen wordt een lange reis"

27-07-2019 16:04

Ianis Hagi beleefde een droomdebuut bij KRC Genk. De Roemeense middenvelder stond amper één minuut op het veld toen hij de netten deed trillen voor zijn nieuwe ploeg. 

"Het is een geweldig gevoel om op veld te komen en de beslissende goal te scoren", vertelde Hagi na de wedstrijd aan Het Nieuwsblad. "Ik wil mijn ploegmaats bedanken voor mijn eerste twee weken hier. Het voelt aan als een familie van jonge spelers. Zonder hen had ik nooit op deze manier kunnen debuteren."

"Ik ben blij met de drie punten. We zijn het seizoen gestart zoals we wilden", vervolgde de Roemeen. "Nu is het focussen op de volgende wedstrijden en zo veel mogelijk punten pakken. Het seizoen wordt een lange reis. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar we hebben veel honger om matchen te winnen."

"Mijn eerste indruk? Ik heb nog wat tijd nodig om aan te passen aan Belgisch voetbal. Ik heb nog maar 15 minuten gespeeld en heb dus tijd nodig, maar ik ben hongerig om hard te werken om de ploeg te helpen en de fans trots te maken. Dit is wie ik ben. Elke match 100 procent geven om mijn ploegmaats te helpen", besloot de topaankoop van Genk.