Deschacht kreeg veel aanbiedingen: Hopelijk komt er later nog zo’n mogelijkheid

Deschacht kreeg veel aanbiedingen: "Hopelijk komt er later nog zo’n mogelijkheid"

27-07-2019 14:50
2

Olivier Deschacht begint bij Zulte Waregem aan zijn (wellicht) laatste seizoen als profvoetballer. De 38-jarige verdediger kreeg verschillende aanbiedingen, maar toen Essevee contact opnam twijfelde hij niet.

Deschacht kon nochtans T2 worden van zijn vriend Yves Vanderhaeghe bij KV Kortrijk. "Het aanbod van KV Kortrijk was fantastisch. Ik kreeg een mooie kans, want ik heb geen ervaring en geen trainersdiploma", vertelt Deschacht tijdens een interview met Het Nieuwsblad. "Ik heb zeer lang getwijfeld. Hopelijk komt er later nog zo’n mogelijkheid. Maar ik wil nog voetballen. Daar heb ik nog 100 procent goesting in."

"Anders was ik al twee jaar eerder gestopt bij Anderlecht. Dan zag mijn carrière er misschien nog mooier uit als ik alleen bij één ploeg actief was. Nu zijn het drie ploegen geworden. De aanbieding van OH Leuven was praktisch gezien te moeilijk. Bij Deinze kreeg ik ook een mooi voorstel. Zo kreeg ik er nog meerdere. Het aanbod van Zulte Waregem was het enige waar ik zonder aarzelen op inging", besluit Deschacht.