Thorup over Europees duel: Dat is misschien bij ons wel het probleem

Thorup over Europees duel: "Dat is misschien bij ons wel het probleem"

Gepubliceerd: zaterdag 27 juli 2019 om 14:31za 27-07-2019 om 14:31

KAA Gent heeft afgelopen donderdag met 6-3 gewonnen tegen Viitorul Constanta in de voorronde van de Europa League. De drie tegengoals baren Jess Thorup geen zorgen, al moeten zijn spelers volgens hem wel anders reageren.

"Veel mensen hadden het achteraf vooral over die twee tegendoelpunten maar ik herbekeek de partij nog eens integraal en volgens mij werkten we voor rust onze beste helft af sinds ik hier ben", vertelde de coach van Gent aan Het Nieuwsblad.

"Die ene goal voor rust was een wonderschot. En na rust slikken we goals uit fases die niet eens doelkansen waren. Het zou erger zijn mocht Viitorul nog een resem doelkansen bij elkaar hadden gevoetbald maar we gaven amper iets weg, dus dat stemt me wel tevreden."

"Hoe je als speler reageert op tegendoelpunten, is zeer belangrijk. Soms zijn jongens iets te lang bezig met zo’n goal. En dat is misschien bij ons wel het probleem. Na een doelpunt lijkt het voor sommige van onze spelers soms wel heel moeilijk om meteen terug de juiste focus te vinden", besloot Thorup.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws