OFFICIEEL: Vermaelen voegt zich bij Iniesta, Podolski en Villa

OFFICIEEL: Vermaelen voegt zich bij Iniesta, Podolski en Villa

Gepubliceerd: zaterdag 27 juli 2019 om 09:30za 27-07-2019 om 09:30

Laatste update: zaterdag 27 juli 2019 om 10:31za 27-07-2019 om 10:31

Thomas Vermaelen is officieel speler van Vissel Kobe. Onze landgenoot werd vrijdag al gespot in het tenue van de Japanners en sindsdien was het wachten op een bevestiging vanuit de club. De transfervrije Vermaelen tekende een contract voor twee jaar.

FC Barcelona wilde niet meer door met Vermaelen, waardoor de 74-voudig Rode Duivel sinds enkele weken clubloos. Vermaelen ontving ook aanbiedingen uit de Verenigde Staten en Qatar, terwijl Vincent Kompany hem tevergeefs probeerde te overtuigen van zijn project bij Anderlecht. Met name financieel was het niet aantrekkelijk genoeg voor de 33-jarige centrumverdediger. Vissel Kobe sprak Vermaelen wel vanaf het eerste moment aan.

Vissel Kobe staat op een teleurstellende vijftiende plaats in de J-League en had dringend behoefte aan een defensieve versterking. Overigens is Vermaelen niet de enige grote naam die onder contract staat bij de club. Vermaelen heeft bij zijn nieuwe werkgever het gezelschap van ex-wereldkampioenen Andres Iniesta, David Villa en Lukas Podolski.

Poll

Heeft hij met deze keuze nog toekomst bij de Rode Duivels?

(73 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws