'Club Brugge kan Oviedo transfervrij naar België halen'

'Club Brugge kan Oviedo transfervrij naar België halen'

26-07-2019 20:30 Laatste update: 28-07-2019 17:31
12

Met Eduard Sobol haalde Club Brugge deze zomer al een nieuwe linksachter in huis. Dat wordt niet de laatste. Zo is men er in Costa Rica van overtuigd dat ook Bryan Oviedo op komst is.

Club Brugge wordt al een tijdje gelinkt aan de Costa Ricaanse international. Tot een transfer kwam het nog niet, maar in lokale media valt te lezen dat daar snel verandering in kan komen. Oviedo zou binnenkort worden voorgesteld als de nieuwste aanwinst van Club Brugge.

Oviedo zit in zijn laatste contractjaar bij Sunderland, dat de linksachter graag ziet vertrekken. Het hoge loon speelt de Engelse derdeklasser parten, waardoor de club een nieuwe ploeg voor hem wil vinden. Oviedo trainde vrijdag nog met Sunderland mee, maar zal binnenkort op het Basecamp van Club Brugge te zien zijn.

Update 28/07 17.31u: Club Brugge staat weer een stap dichter bij de komst van Oviedo. Zo gaf Sunderland-manager Jack Ross aan dat er binnenkort meer duidelijkheid komt omtrent de situatie van Oviedo. De Costa Ricaan zou een akkoord hebben bereikt met Sunderland om zijn contract te ontbinden, waardoor Club Brugge de verdediger transfervrij kan overnemen.