Hagi gelooft in mirakel: Daardoor is er toch nog hoop voor de terugmatch

Hagi gelooft in mirakel: "Daardoor is er toch nog hoop voor de terugmatch"

Gepubliceerd: vrijdag 26 juli 2019 om 18:28vr 26-07-2019 om 18:28

Viitorul-coach Gheorghe Hagi gelooft na de 6-3 nederlaag tegen AA Gent nog in de kwalificatie voor de derde voorronde van de Europa League. Al heeft zijn ploeg wel een klein mirakel nog in de terugmatch.

"We hebben niet goed gespeeld, defensief was het zelfs heel slecht", zei Hagi na de match aan Sporza. "Bij hen was het verdedigend ook niet goed en daardoor is er toch nog hoop voor de terugmatch. We zullen drie of vier keer moeten scoren, maar in voetbal is alles mogelijk. We zullen zien wat er in Constanta gebeurt."

 "Sowieso zullen we thuis anders en beter moeten spelen. Offensief heb ik wel een paar aardige dingen gezien. We kunnen voetballen, maar we hebben als ploeg te veel fouten gemaakt. Ik denk niet dat mijn spelers verrast waren door de snelle start van Gent. Dat zou alleszins niet mogen. Een match duurt 90 minuten. Het maakt niet uit in welke minuut een doelpunt valt."

"Laten we positief blijven. Ik onhoud dat we met drie doelpunten naar huis gaan. In voetbal duurt alles maar één dag. Morgen is een nieuwe dag en werken we verder en voor volgende week hopen we op een wonder", besloot de Roemeense legende.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws