Juventus speelt nipt gelijk tegen Koreaanse All Star-ploeg

26-07-2019 16:13
2

Juventus wacht nog altijd op de eerste overwinning op het trainingskamp in Azië. Na een nederlaag tegen Tottenham Hotspur (2-3) en een remise tegen Internazionale (1-1), wisten de K-League All Stars De Oude Dame op een 3-3 gelijkspel te houden.

Juventus speelde op volle kracht tegen de All Stars, maar had de grootste moeite met de ploeg uit Korea. De All Stars kwamen al na acht minuten op voorsprong door Osmar Barba, die Wojciech Szczesny van grote afstand passeerde. De gelijkmaker werd niet veel later gefabriceerd door Simone Muratore, die goed werd bediend door Gonzalo Higuain: 1-1.

De thuisploeg kwam vlak voor rust opnieuw op voorsprong door Cesinha, die de bal in het strafschopgebied kreeg en niet twijfelde. De All Stars zaten vlak na rust op rozen toen Adam Taggart ook nog eens de 3-1 maakte. Het leek beslist, maar Juventus knokte zich in de slotfase terug. Eerst kopte Blaise Matuidi raak en in de blessuretijd maakte Mattheus Pereira ook nog gelijk.

Opstelling Juventus: Szczesny; Cancelo, de Ligt, Rugani, Beruatto; Emre Can, Pjanic, Rabiot; Bernardeschi, Higuain, Mandzukic.