Analist-debuut Vanhaezebrouck bij Anderlecht: “Zal hij niet kunnen wegsteken”

Analist-debuut Vanhaezebrouck bij Anderlecht: “Zal hij niet kunnen wegsteken”

Gepubliceerd: vrijdag 26 juli 2019 om 16:24vr 26-07-2019 om 16:24

Laatste update: vrijdag 26 juli 2019 om 16:55vr 26-07-2019 om 16:55

Hein Vanhaezebrouck zal zijn debuut als analist bij Play Sports maken tijdens RSC Anderlecht-KV Oostende. De ex-coach van paars-wit haalde in het verleden flink uit naar zijn voormalige werkgever.

"Ik denk niet dat hij dat gaat kunnen wegsteken”, vertelt Bart Raes aan Het Laatste Nieuws. “Maar als je het mij vraagt, is zijn jaar bij Anderlecht eerder een voordeel. Sinds zijn vertrek is er met de komst van Vincent Kompany natuurlijk heel wat veranderd, maar hij kent het huis wel van binnenuit.”

“We zullen nooit het conflict bewust aangaan, maar het kan ons alleen maar helpen. Toch ga ik ervan uit dat Hein zijn ex-ploeg objectief kan analyseren. Bovendien zit hij niet alleen aan tafel. We hebben met Geert De Vlieger, Bob Peeters en Jacky Mathijssen een team dat elke situatie vanuit een andere invalshoek kan bekijken”, aldus Raes.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws