Dat kan niet meer fout gaan: Vermaelen poseert in het tenue van Vissel Kobe

Dat kan niet meer fout gaan: Vermaelen poseert in het tenue van Vissel Kobe

Gepubliceerd: vrijdag 26 juli 2019 om 10:22vr 26-07-2019 om 10:22

Laatste update: vrijdag 26 juli 2019 om 11:12vr 26-07-2019 om 11:12

Thomas Vermaelen gaat aan de slag bij het Japanse Vissel Kobe. Het is enkel nog wachten op de officiële aankondiging vanuit Japan.

Vermaelen duikt op social media op in het shirt van de Japanse eersteklasser, die met Andres Iniesta en Lucas Podolski al twee spelers van naam en faam onder contract heeft staan. Volgens de berichten tekent Vermaelen een contract voor twee seizoenen.

Onze 33-jarige landgenoot voegt zo een exotisch avontuur toe aan zijn loopbaan. Vermaelen werd als tiener door Ajax weggeplukt uit de jeugdopleiding van Germinal Beerschot. Vanaf 2005 groeide hij uit tot steunpilaar van Ajax en verzilverde zijn sterke prestaties in 2009 met een miljoenentransfer naar Arsenal. Na vijf jaar Londen verhuisde hij naar FC Barcelona, maar mede door vele blessures wist hij daar nooit te slagen. Een uitleenbeurt aan AS Roma was evenmin succesvol.

Barcelona liet Vermaelen uit zijn contract lopen, waardoor de 74-voudig Rode Duivel sinds enkele weken zonder club zat. Vermaelen ontving ook aanbiedingen uit de Verenigde Staten en Qatar, terwijl Vincent Kompany hem tevergeefs probeerde te overtuigen van zijn project bij Anderlecht. Vissel Kobe sprak Vermaelen duidelijk het meeste aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws