'KV Oostende-coach negeert Canesin en wellicht ook Vargas voor trip naar Anderlecht'

'KV Oostende-coach negeert Canesin en wellicht ook Vargas voor trip naar Anderlecht'

26-07-2019 09:01 Laatste update: 09:03
6

Zondag opent KV Oostende het nieuwe seizoen op het veld van RSC Anderlecht. Kare Ingebrigtsen zorgt meteen voor een verrassing, want onder meer Nicolas Lombaerts en Fernando Canesin vallen naast de selectie.

Het Laatste Nieuws meldt dat Ingebrigtsen met zekerheid geen beroep zal doen op Canesin (ex-Anderlecht) en Lombaerts. De Braziliaan speelde naar verluidt een zwakke voorbereiding, terwijl Lombaerts al aan zijn derde seizoen begint als invaller bij KVO. Toch raken de Kustboys niet af van de gewezen Rode Duivel.

Daar blijft het niet bij, want ook Renato Neto zal niet op het wedstrijdblad staan. De van KAA Gent overgekomen middenvelder is nog niet helemaal hersteld van laatste knieblessure. Met hem neemt KVO dan ook geen enkel risico.

Ook geen selectie voor Vargas?
Voor de partij in Anderlecht is aanvaller Guri twijfelachtig. Indien hij alsnog fit raakt, valt ook Ronald Vargas – toch gezien als topaankoop – naast de wedstrijdkern. "Voor mij is iedereen een grote speler en op basis van kwaliteiten heb ik mijn ploeg voor zondag gekozen”, aldus Oostende-trainer Ingebrigtsen.